Tarieven

Ontzorgen | Flexibel | Kwaliteit

Maatwerk

Iedere opdracht vraagt om maatwerk. Hoe ziet jouw schaakbord eruit en welke stukken wil je verzetten? We bekijken samen wat er nodig is en op basis daarvan maak ik een voorstel. Om toch een idee te geven van de mogelijkheden, heb ik hieronder een aantal prijsvoorbeelden gegeven.

Houd hierbij vooral in gedachten dat het om voorbeelden gaat en dat het verre van volledig is. In principe kunnen we iedere marketing- en communicatieactiviteit voor je uitvoeren.

Behalve op offertebasis kunnen we ook op urenbasis werken. Dat betekent dat je een aantal uren per week een beroep op mij en/of de flexibele schil van WEBtalk kunt doen voor allerlei marketing- en communicatietaken.

Social media basisabonnement

Het bijhouden van je social media kanalen, inclusief tekst en beeld. Je wordt hierbij volledig ontzorgd. Wij creëren en plaatsen berichten op basis van je website, je aanbod en de branche waarin je werkzaam bent.

Prijs voor van 3 berichten per week op maximaal 3 kanalen.

€ 495,– exclusief btw per maand bij een halfjaarabonnement.

PostSpeaker

Met de inzet van PostSpeaker vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf, door je medewerkers te activeren om meer te delen op hun eigen social media accounts. Vooral LinkedIn leent zich hiervoor. Wij maken een basisvoorstel voor berichtjes en de medewerker kan dit simpel aanpassen aan zijn/haar wensen en schrijfstijl. Vervolgens wordt het via de tool geplaatst op de accounts. Voor meerdere bedrijven heeft deze methode aantoonbaar succes opgeleverd.

Prijs per maand voor 1 berichtje per week, inclusief gebruik van de PostSpeaker tool, ongeacht het aantal accounts waar het op gedeeld wordt.

€ 395,– exclusief btw bij een halfjaarabonnement

Maken van een marketingplan of communicatieplan

Een plan dat de basis vormt voor de positionering en profilering van je bedrijf en van waaruit je structureel aan de uitvoering kunt beginnen.

Vanaf € 2.450,– exclusief btw

Nieuwsbrieven

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je vanuit je bedrijf nieuwsbrieven wilt verzenden. Zo kun je producten willen aanprijzen, maar het kan ook zijn dat je de mensen in jouw database periodiek wilt informeren en betrekken.

Wij verzorgen deze nieuwsbrieven graag voor je. Wij doen voorstellen voor de content en verwerken jouw wensen in tekst en beeld. Vervolgens zorgen we voor de verzending, beheren het aan- en afmelden en zorgen voor een rapportage met de resultaten.

€ 595,– exclusief btw per nieuwsbrief all in (gebruik mailchimp, beheer database, creatie content en rapportage achteraf)

Ervaringsverhalen

Verhalen van jou en/of jouw klanten kunnen potentiële klanten enthousiasmeren. Wij zorgen voor een video van circa 3 minuten in combinatie met een uitgeschreven interviewtekst. Wij scripten vooraf, interviewen en filmen op locatie en schrijven het verhaal uit. Zo heb je meerdere vormen van content om te delen op je website en social mediakanalen.

€ 495,– exclusief btw voor een interview en uitgeschreven verhaal, zonder video.

€ 1.495,– exclusief btw voor een video en verhaal, goede kwaliteit beeld en geluid.

€ 2.495,– exclusief btw voor een video en verhaal, hoogste beeld- en geluidskwaliteit, hierbij nemen we een geluidsman mee.