Cursussen & Coaching

Inzicht | Kennis | Plezier

Video-cursussen

Beter worden in marketing en communicatie? Meer zichtbaarheid op social media? Sneller van strategie naar actie? Voor jezelf beginnen? Minder werken met meer resultaat? Meer vrijheid en meer reizen? In mijn video-cursussen vertel ik je hoe ik het doe én hoe jij het ook kan! 

Hiervoor heb ik een online cursusplatform ingericht. Klik op de button om te kijken hoe jij op een leuke en snelle manier meer te weten komt over marketing en communicatie.

Personal coaching

Personal coaching zet je op scherp en geeft je inzicht in wat je werkelijk wilt. Al was het alleen maar omdat je hardop zegt wat je normaalgesproken nauwelijks durft te denken. Dromen kunnen waarheid worden, als jij de eerste stappen zet. Mijn slogan?

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.’

Ik ervaar dit dagelijks doordat ik de juiste keuzes maak. En voor mijzelf de vrijheid heb gecreëerd om dit ook te kunnen doen. Mag ik je motiveren? Laat het weten, dan kijken we hoe we voor jou een traject op maat kunnen opstellen. Gericht op het ontwikkelen van marketing- en communicatieskills. Of juist meer op het ontdekken van werk dat bij jou past. Of? Vul het zelf maar in.

Gediplomeerd coach

Ik ben gediplomeerd NLP practitioner, Levens- & Loopbaancoach en Professioneel Mediator. Kortom, niet 1 van de 1000-en selfmade coaches die je overal online kunt vinden. Ik breng een solide theoretische basis, tal van mooie werkvormen en een flinke dosis levens- en werkervaring mee, waarmee wij samen het verschil kunnen maken.

Meer weten? Mail mij, dan praten we er snel over door!