Coaching

Inzicht | Kennis | Plezier

Teamcoaching

Een mooie manier om een goede basis te leggen op het gebied van marketing, en daarnaast hele concrete afspraken te maken over ambities en doelstellingen, zijn marketingworkshops met je team.

Tijdens zo’n workshop maak ik vaak gebruik van waardenkaarten. 154 waarden om het over te hebben en uit te kiezen.

Het levert fantastische gesprekken op over dingen die er echt toe doen. Een fijn hulpmiddel om de WHY van je bedrijf en die van je ideale klant te ontdekken.

Uiteindelijk kiezen we maximaal 5 kernwaarden, waarop we in 2 of 3 sessies verder bouwen aan een marketingplan dat uniek is voor jouw bedrijf en een solide basis biedt voor structurele marketing en marketingcommunicatie in de jaren die volgen.

Zie je het al voor je? Op een inspirerende locatie met je team aan de slag? Wikken en wegen, discussiëren, afstrepen, stapeltjes maken en met elkaar kiezen waar jullie voor staan? Om dit vervolgens helemaal uit te werken in een marketingplan met concrete acties? Ik wel! En ik verheug mij erop! 

Personal coaching

Personal coaching zet je op scherp en geeft je inzicht in wat je werkelijk wilt. Al was het alleen maar omdat je hardop zegt wat je normaalgesproken nauwelijks durft te denken. Dromen kunnen waarheid worden, als jij de eerste stappen zet. Mijn slogan?

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.’

Ik ervaar dit dagelijks doordat ik de juiste keuzes maak. En voor mijzelf de vrijheid heb gecreëerd om dit ook te kunnen doen. Mag ik je motiveren? Laat het weten, dan kijken we hoe we voor jou een traject op maat kunnen opstellen. Gericht op het ontwikkelen van marketing- en communicatieskills. Of juist meer op het ontdekken van werk dat bij jou past. Of? Vul het zelf maar in.

Gediplomeerd coach

Ik ben gediplomeerd NLP practitioner, Levens- & Loopbaancoach en Professioneel Mediator. Kortom, niet 1 van de 1000-en selfmade coaches die je overal online kunt vinden. Ik breng een solide theoretische basis, tal van mooie werkvormen en een flinke dosis levens- en werkervaring mee, waarmee wij samen het verschil kunnen maken.

Meer weten? Mail mij, dan praten we er snel over door!