Wat is belangrijk in jouw leven?

Plaats ik gisteren iets over een superinteressant marketing onderwerp (neuromarketing) op LinkedIn. Met een heel verhelderend filmpje erbij. Reageert er niemand. 

Terwijl mijn blog over doen wat je blij maakt 10.000 mensen bereikte en veel mooie reacties opriep. 

Eeehm, ik ben wel marketeer hè, en geen coach… Nou ja, ik heb de papieren wel. Zelfs een tweejarige erkende opleiding life- & loopbaancoaching afgerond. En een NLP practitioner en professional mediator diploma op zak. Maar coaches zijn er al genoeg 😉. 

Oké, toch maar weer een feel good berichtje dan. Ook omdat het zo mooi is om te schrijven. 

Wat is belangrijk in jouw leven? Denk je daar wel eens over na? Ik wel. De reden dat ik nog niet fulltime in Spanje woon is heel simpel. Ik wil bij mijn ouders in de buurt wonen, zolang ze er nog zijn. Hebben ze mij elke dag nodig? Nee, gelukkig nog niet. Maar toch is het voor mij en hen een veilig en vertrouwd idee dat ik er voor ze ben. Er met 5 minuutjes kan zijn. 

Ik lees veel berichten van digital nomads en remote workers over excuses om het niet te doen. En dat die allemaal geen hout snijden en je er gewoon voor moet gaan. 

Maar ach, als ik dan die blije gezichten zie, als je je ouders (en stiefmoeder) een dagje mee uit varen neemt. Dan weet ik weer dat ik de juiste keuze heb gemaakt. 

Bovendien: af en toe een workation en een vaste basis in Zwolle is minstens net zo leuk als in Spanje wonen. En ik geef meteen toe, in de winter denk ik daar anders over 😊. 

Wat is voor jou belangrijk in het leven? Lees het graag in de reacties 😘. 

Fijne dag,
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s