Aan alles komt een eind

Aan alles komt een eind, dus ook aan een geweldige workation op mijn geliefde Gran Canaria. Gelukkig gaat mijn kleine vriend (lees: mijn laptop) overal mee naartoe. Dus kan ik nog wat klusjes doen op het vliegveld. 

Straks boarden en dan na 4,5 uur vliegen weer terug op Nederlandse bodem. Zal heerlijk zijn om mijn lief weer in de armen te sluiten. 

Deze workation heeft mij zon, zee én bakken vol inspiratie gegeven. Ik kan het iedereen aanraden. Een Digital Nomad zal ik niet worden. Daarvoor hou ik teveel van Nederland en mijn familie, vrienden en huisje, boompje, beestje. Maar een aantal keren per jaar een tijdje leven en werken in een zonnig land, dat bevalt mij echt supergoed! 

Dank voor het volgen van mijn avonturen. Morgen weer over tot de normale orde van de dag 👩🏼‍💻.

Fijne dag,
Miranda

#workation

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s