Werken is onderdeel van mijn zijn

Werken is nodig om in je eerste levensbehoeften te voorzien. Eten, drinken, onderdak. Voor mij is werken nog zoveel meer. Het is een manier om mij nuttig te voelen. Mooie dingen te creëren. Waardering te krijgen. Trots te zijn. Geraakt te worden. Tsja, zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Mijn werk is een wezenlijk onderdeel van mijn zijn. Is dat altijd zo geweest? Ja, ik denk het wel. Maar ik heb in de loop van de tijd wel keuzes gemaakt die mij nog dichter bij het gevoel hebben gebracht dat ik eigenlijk altijd vrij ben. Vrij om de dingen te doen die ik leuk vind. In mijn privé leven en in mijn werk. Lekker gevoel hoor 🍀. 

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s