Uitgeschakeld

Vanmorgen vond ik mijn oplaadkabeltje naast mijn bed. ‘Huh, ik had hem toch in mijn iPad gedaan?’ Ik pakte mijn iPad en ja hoor, daar zat het losse stukje (hoe noem je zo’n ding) nog in, terwijl de kabel werkeloos op de grond lag. 

Na wat gedoe met een pincet lukte het om het stukje te bevrijden, zodat er in ieder geval een nieuw kabeltje in de iPad kan. En ik deze vreemde foto kon maken 😆. 

Ik denk graag in metaforen, dus mijn gedachten slaan nu op hol. Is het een teken dat ik online een beetje moet minderen? Of zelfs een dagje helemaal de boel on hold moet zetten? Of moet ik voortaan gewoon originele spullen van Apple kopen 🤣🤣. 

Ik kies voor een dagje niksen. Je hoeft niet altijd ‘aan’ te staan toch? Zo’n vrijdag na Hemelvaart is daar wel geschikt voor. Ik ga lekker zwemmen en zonnen en daarna los ik het kabelprobleempje wel op.

Wat ga jij doen vandaag?

#workation#werkprivebalans

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s