Saai kantoor of aan het zwembad?

Ik heb mijzelf buiten in een hoekje van mijn terras geïnstalleerd. Heerlijk werken met het gebubbel van het zwembad op de achtergrond. De fluitende vogels maken het relaxte gevoel compleet. Zou bijna vergeten dat ik best een volle agenda heb :-). Geen straf om mijn werk op deze manier te doen! 

Wie zegt dat werken verplichte kost is op een saai kantoor met vieze koffie? (is niet overal zo hoor, ik overdrijf graag 😃). Mijn advies? Maak van elke dag een feestje. Of het nu een werkdag of een vrije dag is! 

#workation#grancanaria#werkplezier

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s