Nieuwe uitdaging

Zoals veel van mijn connecties wel weten, liggen mijn roots in het vastgoed. 15 jaar bij deltaWonen en 15 jaar bij BPD Gebiedsontwikkeling hebben mijn arbeidsverleden voor een groot deel gevormd. 

De laatste 5 jaar kwam ik via Stichting Philadelphia Zorg en DigiContact in contact met de zorg en ook die branche heeft mijn hart gestolen. Daarnaast heb ik in overheidsopdrachten en de toeristische sector mijn kunsten mogen vertonen. Ook allemaal erg leuk! 

Hoe gaaf is het dan dat je, als freelancer, zelf je werkweek kan bepalen en er nu dus voor kan kiezen om er weer een opdracht in het vastgoed aan toe te voegen. En dan nog wel voor Het Gildenhof, een toonaangevend project in Zwolle, mijn geboorte- en woonstad. 

Dank U.N. (Urbain) van het Erve van Trebbe en Sander Geurtsen van Dura Vermeer voor het vertrouwen. Ik verheug mij erg op onze samenwerking! 

#vastgoed#contentmarketing#gebiedsontwikkeling#gebiedsmarketing#participatie#woningbouw

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s