F.ck mijn positionering

Ik vertelde al eerder dat een workation mij de ruimte geeft om letterlijk en figuurlijk afstand te nemen. Het zorgt ervoor dat ik bewuster met mijn werk bezig ben en ik beter ervaar waar ik meer en minder energie van krijg. En waar ik goed en minder goed in ben.ย 

Weet je wat mijn grootste inzicht is in deze workation? 

๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป, ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿค“. ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป.

Logisch? Nou, toen ik net voor mijzelf begon nam ik alles aan wat ik kon krijgen. Ik schreef teksten voor 14 euro per uur, ik transcribeerde met een koptelefoon op mijn hoofd totdat ik het accent van de spreker overgenomen had, etc. Alles om mijn zzp-schap te laten slagen. 

Nu, 7 jaar verder, is mijn agenda lekker gevuld. En heb ik keuzes gemaakt. Toch is dat geen statisch gegeven, heb ik inmiddels ervaren. Ineens kan er iets op je pad komen, wat wel verband houdt met je positionering, maar niet exact aansluit. Maar waar je bloed wel meteen sneller van gaat stromen. Moet je dan streng zijn tegen jezelf? Zeggen: ‘Nee, Miranda, daar had je niet voor gekozen!’. Of moet je juist luisteren naar de gevoel. Naar je hart? 

Voor mijn workation worstelde ik daarmee. Nu niet meer. Ik kies voor mijn hart! F.ck mijn positionering ๐Ÿฅณ.

PS: sorry voor de zonnebrilfoto, ik geniet nog even van mijn laatste week hier op zonnig Gran Canaria. 

#workation#opladen#workandpleasure#plaatsonafhankelijkwerken

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s