10 gratis webinars

Een van mijn grootste opdrachten dit jaar is het projectmanagement van Sophi. Sophi is een digitaal platform voor ouders van een kind met een verstandelijke beperking. We plaatsen informatieve artikelen en persoonlijke verhalen. En we verzorgen gratis webinars.

De afgelopen maanden heb ik samen met het projectteam veel tijd gestoken in het vinden van sprekers en het afstemmen van de inhoud. Nu staan er dan ook 10 mooie webinars online te shinen. Twee zijn er al geweest dit jaar en dat beloofde veel goeds. Voor de andere 10 zijn we nu deelnemers aan het werven.

Zo goed dat Stichting Philadelphia Zorg hierin investeert. Zij is namelijk de initiatiefnemer van Sophi. En het mooie is, de webinars zijn niet alleen voor ouders die hun kind in zorg hebben bij Philadelphia, maar voor alle ouders! Ook alle zorgprofs zijn welkom. Gaaf toch?

Benieuwd welke onderwerpen en sprekers er zijn? Neem een kijkje via de link โคต๏ธ

https://www.sophi.online/webinars

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s