Haal het vuur naar boven

‘Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij diverse vormen van content zoals teksten, afbeeldingen, videoclips en downloads worden aangeboden met als uiteindelijk doel de bezoeker te converteren of aan te zetten tot een actie.’

Dussss…. Dit is nu echt een perfect voorbeeld van hoe je iets omschrijft in de ‘What’ vorm. Ik vond deze definitie ergens op het internet. Klinkt zo saai als je het zo ziet staan. Terwijl contentmarketing allesbehalve saai is.

Als je het goed doet haalt het de passie van een bedrijf naar boven. Het vuur. De ziel. Zodat je doelgroep je echt leert kennen. Je normen en waarden. De Why van je bedrijf.

En die conversie dan? Yep, natuurlijk is dat belangrijk. Maar als de boodschap niet overkomt, kun je er nog zoveel vormen, knoppen en pop ups tegenaan gooien. Maar dan gaat het never nooit werken.

Begin bij je verhaal. The rest will follow!

Groet,
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s