Rust & structuur zijn mijn toverwoorden

Mooi plekje hè? Het is op Lanzarote bij het huis van een bekende kunstenaar. Ben even zijn naam vergeten. Zijn huis is opengesteld en ademt rust en de sfeer van de zeventiger jaren. Heerlijk om rond te lopen. Je wordt er zelf ook rustig van.

Voor mij is die rust heel belangrijk. Rust en structuur. En dat uit zich bij mij niet in weken vakantie. Ik probeer ieder moment rustig en gestructureerd te zijn. Gelukkig zit dat vrij aardig in mijn genen, dus ik hoef er geen moeite voor te doen.

Waarom ik die twee dingen belangrijk vind? Nou, je krijgt dan veel meer voor elkaar. Je kan veel meer aan. En je voelt je prettiger.

Voorbeeld:

Voor meerdere opdrachtgevers verzorg ik de social media en het webbeheer. Dat betekent dat er elke dag content geschreven moet worden. Hoogwaardige content, in lijn met het merkverhaal van de opdrachtgever.

Soms is dat een enkel berichtje, maar meestal gaat er iets aan vooraf. Eerst een artikel schrijven en op de website plaatsen. Iemand interviewen. Een contentkalender maken. Onderwerpen bedenken. Mensen werven om artikelen of blogs te schrijven. Redactie. Etc. Etc.

Supergaaf om te doen, maar owee als je dan het overzicht kwijtraakt. Dan heb je ineens niets om te plaatsen…

Het is voor mij de sport om mijn opdrachtgevers daarin helemaal te ontzorgen. Het is nogal een klus, als je contentmarketing echt goed aan wilt pakken. Bijna niet te doen naast je core business.

Dus, ze huren WEBtalk in. Zodat zij zich op hun groeiende business kunnen richten. Heel goed gelukt de afgelopen jaren. Alle bedrijven waar ik voor werk hebben hun doelstellingen ruimschoots gehaald. Daar heb ik mijn steentjes aan bijgedragen. En daar ben ik best trots op!

Wat is jouw ‘werkstrategie’? En waar ben jij trots op? Leuk als je het in de comments zet! Ben benieuwd!

Groet,
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s