Help, ik mis mijn werk

Dit is Alcazaba. Een gigantisch bouwwerk, gemaakt door Arabieren, Romeinen. Een verhaal over hard werken overdag en daarna vermaak met theater en christelijke slavinnen in de kelders.

Of de werk/privé balans een item was in die tijd, betwijfel ik. Hoe anders is dat nu. Ik heb mezelf gedwongen om de laptop thuis te laten. Om 5 dagen gewoon even niet te werken. Sinds 2,5 jaar voor het eerst. 

Normaalgesproken werk ik van 6 tot een uur of 14 en daarna ga ik het strand op of een stadje bekijken. En nu? Nu staar ik naar het plafond. Zit ik mailtjes en appjes te lezen en mijn social media te checken. En het voelt helemaal niet goed. 

Ja, ja, ik kan natuurlijk een lange ochtendwandeling gaan maken. Of de fitnesszaal in gaan. Geen zin in. Ik wil beneden in de hal aan die leuke werktafels zitten. Lekker productief zijn en alles onder controle hebben. Geen vrachtladingen mails die zich opstapelen en die woensdag mijn dag gaan beheersen. Bleh!! Ik vind er niks aan. Maar ik hou vol! 🤣 

Mijn volgende trip in mei is gelukkig weer een workation. Daar voel ik mij veel prettiger bij. 

Groet,
Miranda

🤓🤓🤓🤓

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s