Read this if you f.cking dare!

Shoppen met een vleugje humor bij SLUIZ

Deze winkel herken je al van ver. Een gigantisch blauw bord en plastic koeien die in bomen hangen heten je welkom aan de straat. 

Dat tovert al meteen een glimlach op je gezicht en dat blijft zo wanneer je de parkeerplaats oprijdt. Hier vind je bordjes als ‘only hookers’, ‘only drugdealers’, ‘Dr. Dre’ of ‘Doctor Zhivago’. Aan jou de keuze waar je je auto parkeert 😀

Sluiz is een reusachtige conceptstore op Ibiza. Al voelt het niet aan als een winkel maar eerder een soort rariteitenkabinet of een bizar museum.

Bij het binnengaan word je meteen overweldigd door een explosie van kleur. Felbedrukte zitmeubels, neon tuinkabouters, kleurrijke kussentjes, een levensgroot plastic paard, immens grote kroonluchters. 

Alles hier is überkitsch en plastic fantastic maar het is op zo’n manier bij elkaar gebracht dat het toch heel stylish oogt.

Hun merkwaarden hebben vast iets te maken met humor, lef, vrijheid, avontuur. En een avontuur, dat is het bezoeken van Sluiz absoluut. 

Je mag het niet missen, wanneer je op Ibiza bent. Voor inspiratie vooral, tenzij je een dikke portemonnee hebt. Anders zou ik de kassa overslaan 😀😘. 

Groetjes,
Miranda 

Ps: koffie in het restaurant is wel een aanrader. Je weet werkelijk niet wat je ziet 😀😀.

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s