What’s it gonna be?

Een relevante vraag voor iedereen die zich op de arbeidsmarkt begeeft. Of dat nu in loondienst of als zelfstandige is. 

Ben jij iemand die zich graag vastbijt in iets? Het naadje van de kous wilt weten? Alleen maar tevreden is als je iets 100% van voor naar achter beheerst? Dan ben je waarschijnlijk het best op je plek in een specialistisch beroep. 

Ben je iemand die veel dingen interessant vindt, van alles wat wil weten en goed het totaaloverzicht kan zien zonder in details te treden? Dan past een generalistische functie het best bij jou. 

Waarom het belangrijk is om je dit te realiseren? Omdat het daarna zoveel makkelijker wordt om de juiste keuzes te maken in je persoonlijke ontwikkeling. 

Hoe dat zit met mij? Ik ben overduidelijk een generalist. Ik hou van regelen, organiseren, concepten en plannen ontwikkelen, projecten managen. Ik hou ook van het monitoren, bijsturen, resultaatgericht samenwerken. 

Ik weet van alles genoeg om op niveau mee te kunnen praten met de specialisten. Voor ieder project vormen we binnen WEBtalk een flexibel inzetbaar team dat exact is afgestemd op de benodigde skills.

Zo staat iedereen in zijn/haar kracht en krijgt mijn klant/opdrachtgever 100% waar voor zijn geld. Hoe tof is dat? 

Groet, 
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s