In mijn gedachten fiets ik in de zon

Een deskundige en dynamische citymarketeer waar ik een aantal jaren heel prettig mee heb samengewerkt zei dit altijd. ‘Miranda, je hebt voorpret, pret en napret.’ Op dat moment dacht ik: Ja, Roeland, het zal wel 😀😀. 

Maar toch blijft ie hangen, deze spreuk. Omdat het ook echt zo is. Zoals hij het bedoelde, duidend op de verschillende fases van marketing rondom een evenement. Maar ook rondom je eigen gevoel rondom iets leuks. 

Ik kan nu al genieten van YouTube filmpjes van Malaga. Het regelen van allerlei dingen. Al is het maar een parkeerplaats op Schiphol. Ik ben er al mee bezig. In mijn hoofd fiets ik al op deze prachtige boulevard. 

Vandaag is het een drukke werkdag. Hou ik ook van. Maar af en toe dwalen mijn gedachten even af. En ben ik al in de zon 🌞 ❤️.

Groet,
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s