Een vraag die iedereen zichzelf zou moeten stellen

Mijn vader en zijn vrouw zijn net verhuisd. Hun ruime eengezinswoning verruilden ze voor een zorgappartement. Ik schreef er al eerder over. 

Samen hebben we het oude huis leeggehaald. Een grote container voor de deur en hupsakee, het hele leven zo bij het grofvuil. Bizar, als je erover nadenkt. Maar goed, het zijn maar spullen. 

We dachten dat we alles spik en span hadden opgeleverd. Totdat de nieuwe bewoner een paar dagen geleden deze foto appte. Die was toch nog ergens blijven liggen. 

Mijn vader, 50 jaar geleden. Op vakantie, hij dacht zelf in Israël maar weet het niet zeker. Toen ik hem de foto liet zien reageerde hij een beetje weemoedig. 

‘Ach, ik ben alweer 83, de tijd vliegt. Maar….. ik zag er goed uit hè?’ 

Waarom ik dit vertel? Omdat het mij aan het denken zet. Hoe wil ik terugkijken op mijn leven als ik 83 ben? Wat kan ik nu doen om die herinnering een mooie te laten zijn? 

Ik denk dat iedereen die vraag regelmatig aan zichzelf zou moeten stellen. Het haalt je dromen naar boven. Doe daar wat mee! Gun jezelf net als mijn vader een oude dag met plakboeken vol mooie herinneringen. 

Groet, 
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s