Organisch succes

Ik ben marketeer. Meer dan 20 jaar ervaring. Altijd blijven leren. Talloze bedrijven geholpen met strategie en/of uitvoering. Een mooie volle portefeuille met gevarieerde opdrachten die mij superveel energie geven. 

Ik denk er weleens over om voor mezelf een sales strategie in te zetten. Je weet wel, zo eentje met een geoliede funnel, een perfecte mailflow, een gratis lokkertje, een e-book, een online training. Natuurlijk zou ik dat kunnen. Duh… 💪🏻. Maar ik doe het niet. 

Waarom niet? Ach, ik vind het wel lekker gaan zo. Mensen en opdrachten komen vanzelf op mijn pad. Mijn bankrekeningen zijn fijn gevuld. Ik kan 80% van mijn werk overal doen.

Wat ik dan (zakelijk) doe op de socials? Ik post gewoon dingen over mijn leven. Over wat mij boeit of opvalt. Een marketing- of reistip tussendoor. Kennelijk vinden mensen het leuk om je eerst zo een beetje te leren kennen, en komen de vragen, klanten, opdrachten er dan ook. 

Ik heb het mogen ervaren en het past bij mij. Hoe doe jij het? 

Liefs,
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s