Werkdagen van 6 tot 10

Ik heb altijd gezegd, als je een workation plant, zorg dan dat je een aparte slaapkamer en woonkamer hebt. Als je met een reisgenoot gaat tenminste. 

Want hoe vervelend is het als je hem/haar de kamer uit moet jagen, of hindert met jouw calls en andere werkgeluiden?

Toch zit ik nu in een hotel met gewone hotelkamers. Niks aparte slaap- en woonkamer. Tsja, soms loopt het zo. Dan zie je een mooie aanbieding en winnen de reiskriebels het van de functionaliteit. 

Maar toch, deze plek in de hotellounge is zo verkeerd nog niet. Elke morgen zit ik hier vanaf een uurtje of 6. Buiten is het dan nog donker en de lounge is leeg en stil. Als het volle leven hier begint, dan is mijn werk alweer bijna af. 

Moet ik er wel bij zeggen dat deze workation ook echt werk én vakantie is. Dus ik werk geen 8 uur per dag en ik ben hier geen maand of langer. Dan zou ik toch echt vasthouden aan mijn principes.

Voor nu? Ik geniet even van de luxe van dit heerlijke Riu hotel aan zee. Riu Arecas aan de Costa Adeje op Tenerife. Aanrader! 

Groet,

Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s