De route naar geluk

Inmiddels kent bijna iedereen The Golden Circle van Simon Sinek wel toch?

Kort gezegd: Begin met het onderzoeken van jouw Why. Het waarom van jezelf, het waarom van je bedrijf. Waarom sta jij op elke morgen. Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw intrinsieke motivatie? Waar word je echt blij van?

Dan de How: Hoe werk je eraan? Hoe vul je het in? Hoe zorg je dat jouw why in praktijk gebracht wordt?

Dan de What: Wat bied je dan precies aan? Hoe strookt dat met jouw Why?

Je kan dat puur zakelijk houden, die Golden Circle. Maar het is ook een fantastische oefening voor jezelf als persoon. Vanmorgen dacht ik er ineens aan. Wat is ook weer mijn Why, How en What?

Jaren geleden kocht ik het boek ‘Vind je waarom’ om mij te helpen die Why te vinden. En sindsdien werk ik aan de How en de What. Daar komen het persoonlijke en zakelijke weer samen, Maar mijn persoonlijke Why blijft altijd mijn drijfveer.

Wat mijn Why is? Vrijheid, Reizen, Onafhankelijkheid.

Mijn How: zelfstandig ondernemer zijn, plaatsonafhankelijk werk doen op tijdstippen dat het mij uitkomt.

Mijn What: marketing, communicatie, coaching.

Zo fijn om te weten waarom ik het doe. Het geeft richting, focus en motivatie. Hoe is dat voor jou? Wat is jouw Golden Circle?

Liefs, Miranda

Ps: Het is niet altijd zo geweest hè, bij mij. Je moet er wel iets voor doen. En laten. Kan ik je daarbij helpen? Laat het weten! Ik ben gediplomeerd life- & loopbaancoach. Geen selfmade kopieercoach dus. Ik bied je een eerlijk en mooi traject van zelfontplooiing, met als doel dat je persoonlijke drijfveer in je werk wordt verweven. Zo’n mooie route naar dagelijks geluk ❤️.

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: