Hoezo functie omschrijving?

Gisteren was ik bij de kapper. Het was nodig! The whole shebang. Knippen, kleuren, föhnen. Ik zat er van 9 tot 13, dus genoeg tijd om te kletsen met mijn vaste kapster.

Ik vroeg of ze lekker had uitgerust tijdens de lockdown. ‘Nee hoor’, zei ze, ‘we waren hartstikke druk.’ ‘Oh’, zei ik, ‘maar jullie waren toch dicht?’ ‘Dat klopt, maar we hebben met z’n allen de hele zaak geschilderd. Kijk maar eens hoe mooi de wanden weer zijn! En de kozijnen. Ook weer helemaal netjes. Het was echt nodig, we waren net op tijd klaar!

Wat mij opviel in dit kleine gesprekje? De betrokkenheid van de kapster bij het geheel. De teamspirit om van de nood een deugd te maken. De energie om er samen de schouders onder te zetten. Het vertrouwen van de eigenaar dat hij dit met zijn team wel even fikst.

Ik zeg: ‘Wat mooi dat jullie dat doen. Kan me niet voorstellen dat het in jullie functie omschrijving staat.’ Ze keek me niet begrijpend aan. Hoezo functie omschrijving. Wie heeft het daar nu over. Het moest gewoon gebeuren.

Topzaak met een Topteam! @hairplaza

Oh, en mijn haar? Dat zit weer super!! Thnx Sanne!

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s