Tijd voor iets nieuws!

Vandaag keken we terug op 3 jaar netwerkorganisatie Ruimte voor de Vecht. Met het kernteam brainstormden we over het proces, de leerpunten en resultaten. 

Voor mij was het de laatste keer dat ik in die hoedanigheid aan het werk was. Mijn opdracht als communicatieadviseur rond ik deze maand af.

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan de externe zichtbaarheid van Ruimte voor de Vecht. Door een nieuwe website en de inzet van social media en nieuwsbrieven hebben we een mooi online bereik kunnen realiseren. 

Voor mij is het nu tijd voor andere projecten. Ik dank iedereen die betrokken is bij Ruimte voor de Vecht, met name het kernteam Bart VisserToin LambrechtsAnne Bijl, Yris Visser en Maud van der Hoofd, voor de fijne samenwerking én de mooie bos bloemen! Leone, heel veel succes als mijn opvolger!

#ruimtevoordevecht#bredewelvaartinhetvechtdal

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s