Een project met een hart

Een van mijn projecten is Sophi. Sophi.online is een website en social media voor ouders van een kind met een beperking. We plaatsen verhalen van ouders, verzorgen gratis webinars en schrijven artikelen met allerlei informatie. In oktober 2021 lanceerden we dit platform in een vernieuwde vorm. Lang nagedacht over de juiste positionering. Veel content gemaakt.

En nu? De eerste kwartaalcijfers waren sky high. Veel ouders weten Sophi al te vinden en waarderen. De webinars zijn druk bezocht. Een fijn begin!

2022 is het jaar van de zichtbaarheid, naamsbekendheid en doorontwikkeling. Welke diensten zijn nog meer waardevol voor ouders? Welke verhalen en informatie gaan we delen? Hoe houden we onze contentkalender gevuld? Hoe zorgen we dat zoveel mogelijk ouders van het bestaan van Sophi weten?

Ik word er blij van, van dit project. Waarom? Omdat ik al mijn marketingskills erin kwijt kan. Maar bovenal omdat het mij voldoening geeft om echt in een behoefte te voorzien.

Groetjes,

Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s