Een veranda met zeezicht

Ik heb de tekst in de bio van mijn social media profielen veranderd. Er stond: ik combineer werken en reizen. En nu staat er: ik werk het liefst waar het warm is. 

Nou en? Zie ik je denken. Ik leg het je uit. In die kleine bio tekst wil ik graag exact vertellen ‘what makes me tick’. En is dat de combinatie van reizen en werken? Of is dat mijn liefde voor de zon en warmte? Wat is eigenlijk mijn droombeeld? Rondreizen in een camper of met een rugzak? Avonturen beleven en in tentjes en blokhutten slapen? Eeeeh, nee…. 

In mijn droom verblijf ik in een huis met uitzicht over de zee. In een land waar het altijd warm is. Mijn huis heeft een mooie veranda waar ik met mijn partner geniet van zwoele zomeravonden onder het genot van een goed glas wijn. ‘s Morgens begroet ik met openzwaaiende tuindeuren de ochtendzon en installeer ik me met mijn laptop op een schaduwplekje aan ons zwembad, voor een fijne werkdag. Of ik werk vanuit mijn mooi ingerichte werkkamer, uiteraard ook met uitzicht op zee. Het is mijn droom hé, alles is mogelijk 😀😀. 

Regelmatig nodig ik mensen uit in ons huis. Vrienden, familie, maar ook ondernemers die mijn ondersteuning kunnen gebruiken. Om samen een strategie te bedenken of een project uit te werken. Of te werken aan het realiseren van zijn of haar droom. Noem het coaching, sparren of gewoon keihard samen aan het werk gaan. 

Dat, lieve volgers, is mijn ultieme droom. Het combineren van reizen en werken, wat ik nu doe, is een tussenfase. Wel een hele mooie tussenfase. Want je weet het hé: de reis hoort net zo mooi te zijn als de bestemming. 

Wat is jouw droom? En hoe gaat het met jouw reis? 

Groetjes, 
Miranda

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s