De paden op, de lanen in

Mijn opdrachtgever Ruimte voor de Vecht verzond gisteren een subsidieaanvraag in het kader van de Regio Deal Regio Zwolle. Bijdragen vanuit deze Regio Deal en de provincie Overijssel vormen het sluitstuk van de begroting waarbij 16 partners ruim 15 miljoen euro investeren in 23 projecten in het Vechtdal. Een echte mijlpaal!

Eigenlijk hadden we dit samen met alle partners uitbundig moeten vieren, maar dat zat er door Corona helaas niet in. Dus toog ik met cameraman Boaz Tepper langs de bestuurders en maakte een leuk filmpje van de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. De ene bestuurder was thuis aan het werk, de andere troffen we op het gemeentehuis en weer een ander stond tussen de koeien. Het was een ontdekkingsreis door het prachtige Vechtdal, met als resultaat een superleuk filmpje waar de trots en het enthousiasme vanaf spat.

Kijk zelf maar….

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s