Lunchwandeling

‘Je lijkt wel een productiemedewerker,’ roept mijn lief mij na, terwijl ik vanuit de keuken met een vers kopje koffie naar mijn werkkamer loop. Het is een vermomde klacht, omdat ik overdag meestal geen tijd maak voor een praatje tussendoor. Ik zit in de flow en wil graag door. 

Toch heb ik ervaren dat een goede werk/privé balans essentieel is. Voor je eigen geluk én voor optimale werkresultaten. Daarom plan ik sinds kort elke dag een lunchwandeling in, hoe druk ik ook ben. Verder gaat de laptop niet meer mee naar de huiskamer, wanneer ik mijn werk afsluit voor die dag. 

En in het weekend? Dan doe ik leuke dingen. Zoals mijn website bijwerken en een LinkedIn berichtje maken…… Oeps, dat lijkt toch wel weer een beetje op werken :-). 

Oké, eerlijk? Ik mis het reizen wel hoor. Even echt helemaal in een andere wereld. Wat doen jullie om te ontspannen?

#werkenisleuk#werkprivebalans#lunchwandeling#reizen#ontspannen

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s