Van je hobby je werk maken

Sinds 5 jaar werk ik fulltime als freelancer in marketing en communicatie. Tijd om de balans op te maken. 

Al veel langer geleden, ik denk zo’n 10 jaar, zat ik regelmatig met mijn MacBook op het stoepje voor mijn huis aan de Vischmarkt in Harderwijk. Ik startte in mijn vrije tijd de Facebookpagina ‘Leven in Harderwijk’ op, en had in no time duizenden volgers. Bij 4.000 volgers verkocht ik de pagina aan de marketingorganisatie Heerlijk Harderwijk en inmiddels is het aantal de 10.000 gepasseerd. 

Mijn buurman zei het toen al: ‘Jij maakt hier nog eens je beroep van.’ Hij had gelijk, inmiddels besteed ik het merendeel van mijn tijd aan online (content)marketing. Veelal in samenwerking met andere professionals. 

Tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam, waarin deze focus nog meer naar voren komt. WEBtalk is het geworden. Neem een kijkje op https://www.webtalk.nl

#webtalk#marketing#onlinemarketing#communicatie

Gepubliceerd door Miranda Hogeboom

Miranda Hogeboom is een NIMA C marketeer met meer dan 20 jaar ervaring. Zij voert opdrachten uit via haar bedrijf WEBtalk, op het gebied van online storytelling en contentmarketing.